Installatiebedrijf Spruijt

Complete woningverbouwing

Ook voor een complete verbouwing van uw woning zit u goed bij Installatiebedrijf Spruijt. Wij kunnen u van dienst zijn bij de realisatie van al uw woonwensen. U bent daarbij zeker dat het werk in handen is van een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en heeft geen rompslomp en verschillende aanspreekpunten.

Coördinatie van bouw en verbouw
Een verbouwing van een bestaande woning of de bouw van een nieuw huis is een ingrijpend proces. Zeker als u hier geen ervaring in heeft, is het handig (en verstandig) u hierin bij te laten staan door een ervaren partij. Wij adviseren, coördineren en voeren uit en nemen u veel zorgen uit handen. Wij voeren dergelijke projecten uit met meerdere partners die allen het klappen van de zweep kennen zoals Bouwbedrijf de Koster in ’s Gravenpolder. Al onze partners in dergelijke projecten zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij hebben hen door de jaren heen leren kennen als goede, hardwerkende partijen die vakwerk leveren.

Eén aanspreekpunt
Het grote gemak en het sterke punt van een (ver)bouw onder supervisie van Installatiebedrijf Spruijt is dat u slechts één aanspreekpunt heeft. De lijnen zijn daardoor kort en de communicatie helder. Heeft u bepaalde wensen of wilt u nog iets veranderen aan uw verbouwing, dan weet u altijd wie u daarop aan kunt spreken. Bovendien ontvangt u van slechts één partij een rekening voor het werk.

Wij zijn u graag van dienst bij al uw bouw- en verbouwwensen. Neemt u voor advies, meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf gerust contact met ons op.