Installatiebedrijf Spruijt

Grondwerk en riolering

In kleine ruimtes en vaak ondergronds bevinden zich de zaken die uw woongenot kunnen maken en breken: afvoeren, leidingen en riolering. Installatiebedrijf Spruijt is gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en realiseren van rioolwerken en afvoersystemen in en om uw huis. Daarnaast verhelpen we verstoppingen.

Riolering
Installatiebedrijf Spruijt heeft jarenlange ervaring in de riolering, zowel het vervangen van gresbuizen in oude woningen als het aanleggen van een compleet rioleringssysteem in nieuwbouwhuizen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze moderne apparatuur ook verstoppingen snel opsporen en vervolgens vaak eenvoudig verhelpen.

Advies en realisatie
Door onze uitgebreide kennis op dit gebied kunnen wij u advies op maat geven over hoe uw rioleringaansluiting het beste aangelegd kan worden met als resultaat een probleemloze riolering. Uiteraard zorgt Installatiebedrijf Spruijt er ook voor dat alle afvoeren in uw huis goed aansluiten op het riool. En buitenshuis zorgen wij ervoor dat de afvoer van regenwater ook goed en probleemloos aansluit op het riool.