Installatiebedrijf Spruijt

Installatie van CV’s

Installatiebedrijf Spruijt installeert CV-ketels, maar ook complete verwarmingssystemen.

CV-ketels
Als u toe bent aan een nieuwe CV-ketel bent u bij installatiebedrijf Spruijt aan het juiste adres. Uw ketel selecteert u via GASNed waar u CV-ketels kunt leasen, huren of kopen. Ook kunt u kiezen voor hun zekerheidsplan. Voor een vakkundige installatie kunt u vervolgens bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de ketel wordt aangesloten op uw bestaande verwarmingssysteem en de gas- en waterleiding. Ook stellen we de ketel voor u af zodat deze met het minimaal noodzakelijke verbruik maximale warmte geeft.

Complete verwarmingssystemen
U kunt bij Installatiebedrijf Spruijt ook terecht voor een compleet verwarmingssysteem. In dat geval installeren wij niet alleen een ketel, maar zorgen wij ook voor leidingen, radiatoren en indien gewenst, waterleidingen en gasleidingen.

Nadat uw ketel is geïnstalleerd, is het van groot belang dat er jaarlijks degelijk onderhoud plaatsvindt. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur en hoger rendement en hoeft dus niet duur te zijn als u er als consument maar een hoog rendement door behaalt.

Installatiebedrijf Spruijt is u graag van dienst bij al uw wensen op verwarmingsgebied. Neemt u voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgaaf gerust contact met ons op.