Installatiebedrijf Spruijt

Sanitair en badkamers

Goed werkend sanitair en badkamers die niet alleen mooi maar ook functioneel zijn, beginnen met goed leiding- en rioolwerk. De vakmensen van Installatiebedrijf Spruijt hebben jarenlange ervaring in loodgieterswerk, het aanleggen van water- en gasleidingen en riolering. Zij zorgen ervoor dat de basis van uw badkamer, toilet of andere zogenaamde ‘natte groep’ piekfijn in orde is.

Toiletten, douches, baden, badkamermeubels en meer
Nadat de basis voor uw sanitair is gelegd, plaatst Installatiebedrijf Spruijt het sanitair van uw keuze. Een hangende toiletpot, een bubbelbad, een designradiator, een wastafel die prachtig is weggewerkt in een gloednieuw badkamermeubel… Wij zorgen ervoor dat alles keurig wordt geplaatst en degelijk wordt aangesloten. Ook voor tegelwerk en de punten op de i die bij de afwerking horen, regelen wij graag voor u.

Complete verbouwing badkamer en toilet
U kunt bij Installatiebedrijf Spruijt de basis van uw badkamer laten aanleggen, maar ook indien er een verbouwing bij komt kijken, bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een nieuwe aanbouw realiseren voor uw badkamer en toilet. Of misschien wilt u meer stahoogte in een badkamer onder een schuin dak. In dat geval zorgen wij dat de nieuwe dakkapel vakkundig wordt geplaatst en pakken daarna uw badkamer grondig aan.

Neem gerust contact met ons op om na te vragen wat de mogelijkheden zijn.