Installatiebedrijf Spruijt

Contact

 Bel ons op:

06 - 53 18 03 33

Of stuur een mail

Onderhoud

Periodiek onderhoud van uw verwarmingsketel is uitermate belangrijk en niet alleen vanwege de levensduur van uw ketel. Goed onderhoud betekent ook geldbesparing door hoger rendement, minder slijtage en lagere verbruikskosten. Daar komt bij dat uw verwarmingsketel niet alleen in de winter essentieel is voor uw wooncomfort, ook ’s zomers heeft de ketel een belangrijke functie omdat deze u dan van warm water voorziet. Tijdens het onderhoud loopt Installatiebedrijf niet alleen uw ketel na, maar bijvoorbeeld ook de condensafvoer. We bieden drie verschillende onderhoudscontracten aan: het Reguliere Onderhoudscontract, het Nefit Warmte Garantie Plan en GASNed Onderhoudscontracten van Installatiebedrijf Spruijt.

Regulier Onderhoudscontract
Het reguliere onderhoudscontract voor uw verwarmingstoestel, CV, CV Combiketel, geiser, of gasboiler bestaat uit een jaarlijkse uitgebreide controlebeurt. Hieronder vallen:
-reiniging;
-controle warmtewisselaar;
-gas- en tapwaterzijdig inregelen van het toestel volgens opgave van de fabrikant.

Niet inbegrepen zijn onderdelen, materiaal, hulpmateriaal, gebruik van speciaal meetgereedschap en reparaties die niet met het onderhoud in verband staan. Dit contract is alleen van toepassing op ketels met een maximaal vermogen van ± 35 KW. De storingsgarantie gaat in op de datum van het Rapport Technische Dienst dat u van onze monteur krijgt.

Nefit Warmte Garantie Plan
Het Nefit Warmte Garantie Plan biedt u twaalf jaar zekerheid en onderhoud. U heeft standaard recht op twee jaar fabrieksgarantie en neemt daar bovenop een garantie van tien jaar. Het pakket omvat:
-periodieke inspectie en onderhoud van uw Nefit-toestel;
-snelle service bij storing (bij kou binnen 24 uur);
-geen voorrijkosten;
-geen arbeidskosten;
-geen materiaalkosten.

U betaalt een vast bedrag per jaar. U kunt contracten afsluiten voor onderdelenzekerheid voor een periode van twaalf jaar (twee jaar fabrieksgarantie en daar bovenop tien jaar extra garantie). Het vervangen van onderdelen levert hierdoor geen extra kosten op. Herstel aan uw CV-installatie is hierbij niet inbegrepen.

GASNed onderhoudscontracten van Installatiebedrijf Spruijt
Installatiebedrijf Spruijt biedt drie verschillende GASNed onderhoudscontracten aan. Bij alle drie de vormen is periodiek onderhoud inbegrepen. De verdere invulling varieert zodat er pakketten zijn voor alle verschillende wensen en mogelijkheden.

1 GASNed onderhoud
Wanneer u kiest voor het GasNed onderhoudscontract brengt u uw onderhoud onder bij GASNed. Installatiebedrijf Spruijt voert dit periodiek onderhoud uit. Dit onderhoud is nodig vanuit veiligheidsoogpunt en zorgt ervoor dat uw ketel goed functioneert. U betaalt alleen eventuele materiaalkosten.

2 GASNed Service Plus
Dit contract garandeert periodieke onderhoudsbeurten waarbij eventuele storingen kosteloos (m.u.v. materiaalkosten) binnen 24 uur worden verholpen.

3 GASNed All-inn
Dit contract biedt u absoluut comfort en zekerheid. Installatiebedrijf Spruijt verhelpt storingen, verzorgt het periodieke onderhoud en neemt ook materiaalkosten voor zijn rekening.