Installatiebedrijf SpruijtInstallatiebedrijf Spruijt

Contact

 Bel ons op:

06 - 53 18 03 33

Of stuur een mail

Wie wij zijn

Installatiebedrijf Spruijt heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verwarming. Drie generaties Spruijt zijn werkzaam geweest in de verwarmingsbranche. De eerste generatie als oliehandelaar en kachelsmid. De Tweede generatie eerst als kachelsmid en later als installatiemonteur met uiteindelijk een eigen bedrijf: installatiebedrijf Spruijt. Generatie drie: Martin Spruijt kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Hij runt het bedrijf met heel veel plezier en geeft leiding aan een groep vakkundige monteurs en installateurs.

Een betrouwbaar familiebedrijf
Als familiebedrijf staat Installatiebedrijf Spruijt voor betrouwbaarheid en zekerheid. Daarom zijn wij ook aangesloten bij meerdere brancheorganisaties en stichtingen zoals Uneto-VNI, Sterkin en de SEI. En daarom werken wij ook met kwaliteitsmateriaal van Nefit. U kunt erop vertrouwen dat onze vakmensen vakwerk leveren of het nu gaat om het vervangen van een gasleiding, het installeren van een nieuwe CV-ketel, het plaatsen van een nieuwe keuken of het vervangen van uw dak of zinken goten. Om dit te garanderen volgt personeel van Installatiebedrijf Spruijt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en techniek binnen hun vakgebied.

Wat wij doen
Het werk van Installatiebedrijf Spruijt is veelomvattend. Verwarming ligt aan de basis van werk, maar bij het installeren van een verwarmingssysteem kunnen veel verschillende vakgebieden komen kijken zoals grondwerk (riolering), loodgieterswerk (sanitair en gas- en waterleidingen), etcetera. De allrounders van Installatiebedrijf Spruijt zijn op velerlei vlakken inzetbaar.

Naast projecten die volledig door eigen personeel worden uitgevoerd, coördineren wij ook complete verbouw- en bouwprojecten. Handig, want hierbij heeft u slechts één aanspreekpunt en één bedrijf dat factureert. Door onze jarenlange ervaring in installatie- en constructiewerk in Zeeland kennen wij als geen ander de betere bedrijven op dit gebied. Met hen werken wij samen om uw woonwensen te realiseren.